Qui som?

El Club Excursionista Seva  neix d’un grup d’amics units per l’estima  a la muntanya i a tot allò que l’envolta.  Som un club petit, adreçat al poble de Seva, però amb moltes ganes i il·lusions per tirar endavant activitats relacionades amb el món de l’excursionisme i la muntanya. Els nostres objectius són, només  gaudir de la natura i les seves possibilitats, sinó crear vincles socials entre persones que tenen els mateixos interessos.

Una altra de les nostres aspiracions, és intentar donar alternatives esportives a les noves generacions del poble fomentant l’esport com a ocupació del temps de lleure de forma sana i sociabilitzadora. Per aquest motiu estem treballant en estreta col·laboració amb les diferents entitats del poble per tal de millorar entre tots la nostra comunitat.

Us animem a col·laborar amb nosaltres, assistint a les reunions que fem al C.E.S o fent-nos arribar les vostres propostes i inquietuts per tal de poder ajustar les activitats que organitzem als interessos de tots.

Us podeu adreçar a nosaltres i rebre informació:

-El primer  dimecres de cada mes a les 21:00 h

on ens reunim,(a les antigues escoles Montmany de Seva)

-A través de la nostre pàgina web       www.ceseva.com

No dubteu en consultar!

  1. (Obligatori)
  2. (l'email ha de ser vàlid)
 

cforms contact form by delicious:days