TRAMITACIÓ LLICÈNCIES 2020
Benvolguts socis,
Us comuniquem que ja s’han fet les tramitacions de les llicències federatives per el 2020.
Si algú encara no ha pogut fer l’ingrés o transferencia dins el plaç que vàrem indicar podeu per fer-nos arribar l’import de la llicència que voleu
 al compte del Club Excursionista Seva ES6501829735570200011671. i us farem el tràmit.
Heu d’indicar en el camp concepte la paraula LLICENCIA i el vostre nom. Després ens heu d’enviar un mail a l’adreça del club (ceseva@ceseva.com) , indicant el nom del soci i la modalitat que s’ha de tramitar la llicència.
En el cas que es vulgui enviar un únic import pel total de varies llicències, caldrà especificar-ho clarament en el mail.
Recordeu que pels menors s’ha de federar un dels pares (qui pagarà la tarifa que esculli per a ell) per poder-li associar el fill o fills que corresponguin (que pagaran en funció de l’edat).
Per a tothom és necessari el DNI per poder cursar la llicència, PERÒ ELS MENORS, A MÉS,HAN DE FACILITAR EL NÚMERO DE LA SEVA TARGETA CAT SALUT.
Com sempre ens teniu a la vostre disposició per a resoldre qualsevol dubte o aclariment.
Gràcies a tots.
Podeu trobar l’enllaç a la FEEC a la nostra pàgina web: www.ceseva.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation